Här och nu

 

20151204_145857

Nuet.

Sitter i soffan invirad i min nya pläd, som jag vann från julbasaren vid bönhuset. (Att jag skulle kunnat köpa den flera gånger om för summan jag köpte lotter för är inget vi låtsas om 😄 )

Jag har nyss bakat 2 egenpåhittade glasskakor ,en med faders blå choko och en med pätkis. Båda blir sviiin-go!

Bakade också en marängrulle eftersom jag inte iddes slänga äggvitorna. Nam!

Som ni räknat ut är babyn fortfarande lugn. Jag ammar såklart stup i kvarten (känns det som) eller byter blöjor men annars går det över förväntan. Igår skrek han argt i hela 5 minuter och jag tänkte att nu börjar kolikperioden, men så tog han sitt förnuft tillfånga, böjde sitt lilla huvud mot min axel och somnade om. Dukti pojk!

Inatt sov han bäst hittils. Ätandet tog inte så länge och han åt med ca 3 h emellan. Hoppas han fortsätter så. Själv kändes det som att jag skulle få mjölkstockning  *aj!* men jag fick motat bort den.

Annars mår jag bra. Känner av foglossning ytters lite ännu . Den blev värre dagarna efter förlossning eftersom de då drog mina ben i jämnhöjd med mina axlar i nåt skede. Typ . (Något överdrivet).  Inte så behagligt för en som inte ens kunnat stå och dra på sig byxorna det senaste halvåret.

Foglossningen tror jag faktiskt att jag tids nog slipper helt. Blev överlycklig häromdagen då jag märkte att jag kan klä på mig strumporna stående på ett ben-utan att det gör ont!

*nästan tårögd av tacksamhet*

Så handikappad som jag varit det senaste halvåret. Det går inte att beskriva hur skönt det är att kunna röra sig som vanligt .

Lite långrandig blev jag nu igen. Försöker se upptagen ut medan min kära man skurar golven i hela huset.

*känner mig lat*

(Jag sa att vi kan skippa städningen,men han känner lite för väl till att dammnivån i huset påverkar mitt humör nåt oerhört.. )

 

Annonser
Det här inlägget postades i baby. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s