Isigt

Nu äntligen har vi is på sjön! Är alltid lite orolig de första dagarna med is -innan den blir så tjock att den håller. Mest för Theos skull, men  också för kompisar (kanske mest de då isen lockar mest för dem som inte är vana med vatten) .

Lite orolig att de ska testa hur den håller, kunna gå ut en bit o sen trilla igenom.  Usch! Man kan inte ens börja tänka på det. Så obehagligt. Som tur är vattnet grunt så risken är inte överhängande men den finns.

En del av dagsprogrammet

1. En mysig förmiddag ensam med denna härliga 20151214_131618

Som inte är så snuvig mera! Skönt.

(Sov dessutom  bra inatt åt med 2-3 h emellan . Inga bajs blöjor att byta de senaste 2 nätterna,vilket är stor skillnad mot tidigare 5-6 ggr per natt)

2. Tandläkarbesök med Elin. Kom 10 minuter för sent för att vi glömde bort det (!) och pga skrapande av bilrutor.(nog för att jag vill ha påfruset men..)

3. Får inte stängt bakdörren på bilen vid tandläkaren.  Håller på i 15 minuter medan den körs automatiskt och öppnar sig fast hur jag än försöker få den fast! *närve*  Iskallt är det ute och det känns inte optimalt med en 3 veckors bebis i kallt baksätet.

(Ingen nöd gick dock på honom. Iklädd halare och dessutom inte mindre än 3 filtar 😄)

Till sist drog jag för allt jag var värd och fick den nästan stängd. Elin ,stackaren, kommer småningom ut från tandläkaren. Hon kan knappt prata. Bedövad och med blodsmak i munnen efter att ha fått en tand utdragen.

Usligheite.

4. Hem igen och sen ett varv till stan. Fyra butiksbesök på en timme.  Köpte sångbok,  cd skiva, tyg i konstläder,målarfärg och pensel ,ett ljus och en 3 meters duk. 

5. Postade julkort. *klappar mig själv på axeln*

6. Bada bastu.

7. ”To natte ”.

Zzzzz…

 

 

 

 

 

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s